Over mij

Over Tini

Mijn naam is Tini Lubberink (1966). Ik ben oprichter van de Chronisch-GezondZIJN. Ik ben moeder van een zoon (1998) met een soort van autisme (pddnos - mcdd). Ik houd naast het coachen van mensen tijdens hun reis naar chronisch gezondZIJN, onder andere ook van schilderen, stempelen en schrijven. En dit schilderen, schrijven, tekenen en andere creatieve middelen en mogelijkheden gebruik ik in mijn begeleiding.

Ik ontdekte dat ik al jaren aan chronisch hyperventilatie leed, met alle gevolgen van dien. Ik heb een aantal jaren geleden mijn creativiteit weer gebruikt om de stap naar gezondzijn te maken. Ik heb diverse cursussen gedaan om me beter te voelen. In 2014 ontdekte ik, dat er WEL een oorzaak is van chronisch ziek zijn! Ik was verbaasd en ook geschokt over deze bevinding. Uiteindelijk duurde dit niet lang en besloot ik stap voor stap de weg naar Chronisch GezondZIJN in te slaan. Ik heb een aantal voor mij negatieve elementen geparkeerd of weggedaan. Ik heb een aantal waardevolle elementen toegevoegd.

Chronisch GezondZIJN houdt voor mij meer in dan alleen gezondheid zijn in fysieke, mentale en spirituele zin. Creativiteit en geloof is een waardevol onderdeel van mijn leven en mijn missie is om jou -met alle mogelijke elementen- te helpen om de stap naar gezondzijn te maken.

Meer weten of heb je een vraag? Stel ze gerust.

Tini Lubberink


Creativiteit

Chronisch GezondZIJN houdt voor mij meer in dan alleen gezondheid in fysieke en mentale zin. Creativiteit is een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Bij mij uit zich dit in onder andere het creatief bezig zijn door onder andere te schrijven, schilderen, oplossingen verzinnen. Maar ik kan ook er genieten van (klassieke) muziek. 

Creatief bezig zijn kan bij een ieder weer anders tot uiting komen, de één maakt prachtige muziek, de ander zingt. De één zet de mooiste en lekkerste maaltijden op tafel en de ander kan prachtig tuinieren.

Ik ben ervaringsdeskundige op diverse gebieden zoals: chronisch ziek zijn en zwangerschap (miskramen, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, verlies kind na 22 weken zwangerschap), alleen opvoeden van kind, scheiding. 

Heb je problemen in de communicatie, ook hierin ben ik ervaringsdeskundig en heb ontdekt dat je op verschillende manieren kunt communiceren. En door die verschillende manieren te gebruiken leer je makkelijker te communiceren.

Opleiding ~ Cursussen 

Nadat ik de studie voor Agogisch werk heb afgerond ben ik verder gegaan naar de HBO Creatief en Educatief werk. Het combineren van begeleiding en hierin de creativiteit gebruiken is iets wat me altijd heeft aangesproken en waar ik ook altijd gebruik van maak.

Sinds 2001 docent intuitief schilderen en healing.

Sinds 2002 Kleurentherapeut. Ik heb ervaring in het begeleiden van diverse groepen mensen en individuen van verschillende leeftijden.

Ik ben AdemExpert en werk als vertegenwoordiger voor Nederland bij Learn Buteyko online. Eén van mooie dingen van dit team is dat je steeds weer nieuwe dingen leert. Ik ben dan ook nog steeds lerend en geniet iedere keer weer van alle nieuwe dingen en nog meer van alle mensen die ik zienderogen zie opknappen zodra ze de beginnersworkshop beginnen. Klik hier voor meer informatie.


Werk

Ruim 25 jaar heb ik ervaring als coach, in het omgaan met thema's op diverse terreinen van het leven met betrekking tot zwangerschap, (alleenstaand) ouderschap, scheiding, verlies van dierbaren, depressie, ADHD, autisme, gezondheid etc.

Ik heb gewerkt met kinderen, jongeren, stagiaires, volwassenen.

Als auteur heb ik inmiddels vier boeken uitgegeven. Autisme / ADHD gerelateerd en een spannend kinderboek. Kijk hier voor meer informatie. (www.tini-lubberink.com)

Als schilder heb ik inmiddels diverse schilderijen gemaakt, zowel in opdracht als vrij werk. Kijk hier voor meer informatie. (www.twinkle-art.nl). En heb ik twee covers van mijn boeken ontworpen.


Tips om te ontspannen

ADEM altijd en ALLEEN door je neus!

Voetenbad warm water met himalayazout of zeezout


Interessante Link:

Stempels ontworpen door Tini Lubberink bij STAMPOTIQUE.com