Adem je gezond     ~ Traditionele Online Ademworkshop ~

Samenwerkingsverband

Wil je een enorme stap naar Chronisch-GezondZIJN maken, dan is de klassieke ademmethode van Professor Buteyko de workshop die je leven zal veranderen.

Mijn gezondheid is enorm verbeterd door deze methode en ik ben, door mijn behaalde resultaten en ervaring op overige gebieden, gevraagd om teamlid van Learn Buteyko Online te worden. Iets waar ik trots op ben en waar ik uiteraard ja tegen heb gezegd.

Waarom de klassieke methode? Omdat hiermee de allerbeste resultaten te behalen zijn.

Uit eigen ervaring weet ik dat zodra je de beginnersworkshop begint, je binnen een aantal dagen vooruitgang in je gezondheid voelt.

Bovendien zijn een aantal van mijn collega's opgeleid door Professor Buteyko. De kennis en ervaring is daarom enorm groot is. Iedere ademworkshop staat onder supervisie van senior Practitioner Vladimir Sukhonosov. De enige Practitionor ter wereld die ruim 25 jaar met Professor Buteyko heeft samengewerkt.

En alle chronische ziekten en klachten kunnen begeleid worden.

Veelgestelde vraag:

Geef jij de cursus ook buiten Learn Buteyko Online om?

Nee dat geef ik niet. Doordat ik in het team van Learn Buteyko Online zit, kan ik gebruik maken van alle kennis en ervaring op alle chronische ziekten en klachten. Wat betekent dat wanneer je een beginnersworkshop volgt gegarandeerd een op maat gemaakte begeleiding krijgt, waarbij ook alle vragen en situaties beantwoord kunnen worden.

De workshops worden bij Learn Buteyko Online geboekt en gegeven.

Het is mogelijk om nederlandse ondersteuning te krijgen bij workshops.

Beginnersworkshops Traditionele Klassieke Buteyko methode 

Vijf avonden 20.00 uur tot ongeveer 21.30-22.00 uur

Vanuit je eigen huis werken aan je gezondheid! Meld je meteen aan!

*Bij voldoende deelname

**Met Nederlandse ondersteuning op verzoek mits workshop in Engels.

Klassieke Buteyko methode

De Buteyko Methode werd ontdekt in de jaren 1950 door een Russische medische wetenschapper genaamd Professor K.P. Buteyko. Professor Buteyko’s uitputtende onderzoek leidde hem tot de conclusie dat sommige honderden chronische ziekten wetenschappelijk verklaard kunnen worden als een gevolg van het gewone ademen boven de psychologische aanbevolen norm (over-ventilatie).

Het viel Professor Buteyko op dat als hij het ademhalingspatroon kan verbeteren zodat het wordt omgedraaid naar de aanbevolen norm, hij de ziektes kan terugdraaien. Na jaren van experimenteren is Professor Buteyko er in geslaagd een proces te ontwikkelen om het ademhalingspatroon te normaliseren, dit proces heeft in de  afgelopen 50+ jaren voor duizenden mensen het mogelijk gemaakt om van hun chronische ziektes af te komen. Dit systeem of aanpak is bekend geworden als de Buteyko Methode.

Wist u dat er inmiddels tienduizenden mensen wereldwijd die de klassieke Buteyko methode hebben geleerd er in geslaagd zijn om van hun astma, allergieën, ademhalingsproblemen, chronische vermoeidheid en andere problemen af te komen?

Door de samenwerking met Learn Buteyko – die geaffilieerd is met de Internationale Association van Buteyko’s Beoefenaars, 29 Harley Street, London W1G 9QR – bent u verzekerd van een overvloed aan ervaringen en begeleiding uit de eerste hand. 

Professor Buteyko heeft een aantal practitioners opgeleid en beloond met een diploma. Dit 'rode' diploma, is het enige orginele diploma wat door Professor Buteyko is uitgegeven aan slechts een aantal practitioners. Benieuwd naar mijn collega's, klik hier.

Voor wie?

Iedereen, jong en oud, met chronische klachten / ziektes

Sportmensen, voor het verbeteren van conditie en sportprestaties

Zangers en zangeressen, betere ademhaling, hoger en lager bereik.

Ter ondersteuning van yoga, meditatie.

enzovoort